Zakelijke verhuizingen

Verhuis Centrale Nederland is één van de grotere en voordelige verhuisbedrijven van Nederland! In 2015 begonnen als een transportbedrijf in 2015, maar binnen enkele jaren uitgegroeid tot een succesvol en professioneel verhuisbedrijf met een concurrerende positie in de verhuisbranche.

De kracht van Verhuis Centrale Nederland

De grote kracht Verhuis Centrale Nederland is het verhuizen van een bedrijf betaalbaar en full-service te organiseren. Door onze praktische ervaring met zakelijke verhuizingen, professionele verhuizers en gespecialiseerde partners kunnen wij efficiënt krachten bundelen om uw verhuizing naar uw nieuwe bedrijfspand zeer voordelig en veilig te laten plaatsvinden.

Zakelijke verhuizing

Verhuis Centrale Nederland heeft zich naast de particuliere verhuizing en het internationaal verhuizen ook gespecialiseerd in zakelijke verhuizingen. Dankzij onze ervaring met bedrijfsverhuizingen kunnen u erop vertrouwen om uw zakelijke verhuizing door ons in goede banen te leiden.

Als zakelijke klant krijgt u altijd een persoonlijke accountmanager toegewezen. Uw mogelijke zorgen over logistiek, budget, tijdelijke opslag, oplevering van uw ruimte en andere zaken kunt u met gerust hart aan onze professionele verhuizers overlaten.

Verhuis Centrale Nederland werkt samen met professionele partners die de verhuizing van uw bedrijf perfect in orde maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan schoonmaakbedrijven, klusbedrijven en hardware-installateurs voor al uw ICT-zaken. Voor u het weet bent u bedrijfsklaar in uw nieuwe bedrijfspand.

Als u gaat verhuizen krijgt u vakkundige ondersteuning om alles in goede banen te leiden. Indien gewenst komt uw accountmanager bij u langs om de werkzaamheden te bezichtigen en een plan van aanpak op te stellen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

  • Persoonlijke accountmanager
  • Professionele service
  • Flexibel inzetbaar
Offerte aanvragen

Wij denken met u mee!

Een nieuwe bedrijfsruimte inrichten gaat vaak gepaard met een strakke planning. Uit onze jarenlange ervaring blijkt dat deadlines in de bouw of renovatieprojecten vaak niet worden gehaald. Waar traditionele verhuisbedrijven soms tekort schieten in flexibiliteit in het verschuiven van werkzaamheden, doen wij onze uiterste best om rekening te houden met vertragingen. Wij zien het als een uitdaging om door een goede voorbereiding rekening te houden met vele opties, zodat onze zakelijke klanten zich niet druk hoeven te maken als deadlines onder druk komen te staan.