Woningontruiming

Ontruiming door Verhuis Centrale Nederland

Een woningontruiming is een speciale ontruiming en is voor de betrokkenen vaak een emotionele en ingrijpende zaak. Een ontruiming komt bijvoorbeeld voor bij een overlijden of een faillissement.

U heft dan andere zaken aan uw hoofd en een dergelijke speciale ontruiming kunt u er niet bij hebben. Toch rust vaak bij u de taak om de woning zo snel mogelijk te ontruimen en de inboedel op te slaan. Wij nemen u graag deze lastige taak uit handen.

Wij doen uw verhuizing of speciale ontruiming voor particulieren en zakelijke klanten. En wij hebben al in heel Nederland verhuizingen en ontruimingen mogen uitvoeren. Wij werken snel, zorgvuldig en netjes hebben respect voor uw bezittingen. Wij zijn ook inzetbaar bij een woningontruiming met spoed.

Stressvrij ontruimen

Een ontruiming is vaak het gevolg van onvoorziene omstandigheden waardoor een woning of bedrijfspand met spoed dient te worden leeggehaald. Een woningontruiming met spoed is vaak een situatie die veel stress met zich meebrengt. De emoties kunnen dan hoog oplopen en u kunt er als een berg tegenop zien. Dan staan de vakkundige verhuizers van Verhuis Centrale Nederland voor u klaar. Verhuis Centrale Nederland heeft al zeer veel woningen en bedrijfspanden mogen ontruimen en kan ook u de zorg van het ontruimen uit handen nemen.

Onze ervaren verhuizers houden er rekening mee dat een speciale ontruiming vaak een emotionele en pijnlijke gebeurtenis is en gaan  zorgvuldig om met de te ontruimen goederen.

Spoedontruiming van uw woning

Een woningontruiming is een speciale ontruiming en is voor de betrokkenen vaak een emotionele en ingrijpende zaak. Een ontruiming komt bijvoorbeeld voor bij een overlijden of een faillissement. U heft dan andere zaken aan uw hoofd en een dergelijke speciale ontruiming kunt u er niet bij hebben. Toch rust vaak bij u de taak om de woning zo snel mogelijk te ontruimen en de inboedel op te slaan. Wij nemen u graag deze lastige taak uit handen.

Wij zijn in staat op korte termijn te ontruimen en de inboedel elders onder te brengen. Moet u dus door omstandigheden een woning laten ontruimen om bijvoorbeeld plaats te maken voor een nieuwe huurder, dan bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld met spoed een huis leeg maken, een hennepplantage ontruimen of een vervuilde woning ontruimen.

verhuisbusje

Bezemschoon opleveren van panden

Inboedel ontruiming

Een woningontruiming is in de meeste gevallen onlosmakelijk verbonden met schoonmaakwerkzaamheden. Vaak is de ontruiming alleen niet genoeg, maar dient de woning schoongemaakt opgeleverd te worden.

Bij Verhuis Centrale Nederland hebben wij verschillende personeelsleden die zich hebben gespecialiseerd in een snelle en goede schoonmaak van de woning of bedrijfspand na het ontruimen of verhuizen. Ook een tuin ontruiming kunt u aan ons uitbesteden.

Wij doen uw verhuizing of speciale ontruiming voor particulieren en zakelijke klanten. En wij hebben al in heel Nederland verhuizingen en ontruimingen mogen uitvoeren. Wij werken snel, zorgvuldig en netjes en hebben respect voor uw bezittingen. Wij zijn ook inzetbaar bij een woningontruiming met spoed .

Woningontruiming na overlijden

Een spoedontruiming van bijvoorbeeld een zorgkamer of een huis leeghalen is dan een onwelkome extra taak die voor stress en frustratie zorgt. Dat geldt ook voor schoonmaak na overlijden. U kunt het ontruimen van de woning overlaten aan onze ervaren verhuizers. U kunt zich dan focussen op de uitvaart, terwijl ons verhuisbedrijf voor de woningontruiming zorgt.

Onze werkwijze bij een ontruiming bestaat eruit netjes alle inboedel in verhuisdozen te verpakken en meubels te demonteren. Wij zullen het huis of de kamer na de ontruiming bezemschoon voor u achterlaten. De inboedel wordt netjes naar een afgesproken locatie gebracht. Een fijn idee dat de woningontruiming goed geregeld is als u midden in uw rouwperiode zit.

Ontruiming van bedrijven

Hebt u een bedrijf dat gaat verhuizen en dat snel het oude pand moet verlaten? Dan wilt u zich geen zorgen hoeven maken over de zaken die achterblijven omdat u ze niet meer nodig hebt. Juist bij bedrijfsverhuizingen is snelheid een belangrijk thema: hoe langer een verhuizing duurt, hoe meer geld de verhuizing kost, doordat u langer niet in bedrijf kunt zijn.

Verhuis Centrale Nederland voert naast allerlei zakelijke verhuizingen ook graag de ontruiming van uw bedrijf uit handen. Wij leveren het oude bedrijfspand bezemschoon op en voeren alle achtergebleven zaken discreet en juist af.

Ontruiming woning

Ook als u een kleine beurs hebt kan Verhuis Centrale Nederland u van dienst zijn met het ontruimen van uw woning. Door onze ruime ervaring met woningontruimingen en verhuizingen kunnen wij een strakke planning maken en uw ontruiming snel en en tegen scherpe tarieven uitvoeren.

Ook wanneer er een ontruiming of een particuliere verhuizing van een hoger gelegen verdieping is, kunnen wij u van dienst zijn. U kunt bij ons een verhuislift huren die een bereik heeft tot wel 27 meter hoog (9e etage). Verder beschikken we over beschermingsmateriaal om de inboedel zonder schade te ontruimen.

Bedrijfsverhuizing

Benieuwd naar de kosten voor woningontruiming?

  1. Vraag direct een offerte aan voor uw woningontruiming
  2. Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag
  3. Betrouwbare indicatie voor uw ontruiming

Hebt u vragen over hoe woningontruiming in zijn werk gaat bij Verhuis Centrale Nederland? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie over ontruimen en over onze dienstverlening. Wij staan u graag te woord. Aarzel ook niet om contact met ons op te nemen voor (meer informatie over) spoedontruimingen.