Verhuizen binnen Europa

Binnen Europa verhuizen met Verhuis Centrale Nederland BV

Gaat u binnenkort internationaal verhuizen naar een ander land binnen Europa? Verhuis Centrale Nederland weet als geen ander wat er bij een dergelijke stap komt kijken. Ook al zijn de afstanden relatief gezien kort, toch is het een hele stap wanneer u besluit te verhuizen naar bijvoorbeeld; Duitsland, Oostenrijk, Spanje of Italië. Omdat wij als internationale verhuizers met ieder Europees land bekend zijn, krijgt u altijd en overal de kwaliteit en service die u van ons mag verwachten als u gaat verhuizen binnen Europa: al uw spullen worden veilig en op de overeengekomen tijd op de plaats van uw bestemming afgeleverd. Wij zijn u graag van dienst vanuit Nederland, maar ook wanneer u verhuist van bijvoorbeeld Londen naar Parijs. U kiest met Verhuis Centrale Nederland voor fullservice internationaal verhuizen en dus voor een zorgeloze verhuizing! Vraag nu een offerte op maat aan!

U kunt bij ons internationaal verhuisbedrijf ook gebruik maken van een combinatietransport, bijvoorbeeld als u alleen een piano verhuizen moet. Dit betekent dat meerdere inboedels tegelijk worden vervoerd, waardoor de kosten voor u laag blijven. Dat is goedkoop verhuizen! Meerdere malen per maand doen wij verhuizingen naar het buitenland, met altijd, indien nodig, een betrouwbare partner ter plaatse om de verhuizing voor u goed af te handelen. Indien gewenst kunnen wij ook regelen dat uw inboedel veilig in tijdelijke opslag wordt bewaard. Tijdens een voorbereidend gesprek vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden en krijgt u desgewenst snel een vrijblijvende offerte.

Zorgeloos verhuizen binnen Europa

Wilt u bijvoorbeeld van Bosnië en Herzegovina, Frankrijk of Spanje naar Nederland verhuizen? Ook deze gehele verhuizing regelt Verhuis Centrale Nederland voor u. U bent bij ons aan het juiste adres. Ons team verzorgt wekelijks particuliere en zakelijke verhuizingen binnen Europa. De kans is groot dat u langer dan 6 maanden in Europa verblijft, hierdoor is het noodzakelijk dat u een verblijfsvergunning aanvraagt. Bent u zelfstandig ondernemer? De regels en voorwaarden voor zelfstandig ondernemers verschillen per land. We adviseren u graag over de mogelijkheden! Vergeet niet onze checklist verhuizing te raadplegen. Een verhuizing binnen Europa is voor Verhuis Centrale Nederland een zorgeloze zaak en wij kunnen de gehele verhuizing voor u regelen.

Aan de slag binnen Europa

Landgrenzen zijn verdwenen en afspraken binnen Europese Unie lidstaten zijn gemaakt, waardoor verhuizen binnen de Europese Unie niet meer zo gecompliceerd is als voorheen. Er is tegenwoordig sprake van vrijhandel van goederenvervoer, waardoor uw inboedel zonder inklaringskosten of andere douane formaliteiten verhuisd kan worden. We kunnen natuurlijk ook de tijdelijke opslag van inboedel verzorgen, ongeacht het aantal kubieke meter inboedel. Ook op werkgebied is het een stuk eenvoudiger geworden om aan de slag te gaan in Europa. Als internationaal verhuisbedrijf helpen wij en onze professionele partners u graag met de juiste documenten, het zoeken van een geschikt woonhuis en een goede school voor uw kinderen, zodat u snel aan de slag kunt in Europa. Wij kunnen een goede prijs berekenen voor uw particuliere verhuizing. Dien nu een offerte aanvraag in en u ontvangt snel een offerte op maat.

Verhuizen in Europa

Nederlanders zijn een reislustig volk en vaak niet gebonden aan Nederland. Jaarlijks verhuizen wij voor velen de inboedel veilig naar een ander land in Europa. Verhuis Centrale Nederland is specialist in expat verhuizen naar één van de vele landen in Europa.