Verhuizen binnen Europa

Binnen Europa verhuizen met Verhuis Centrale Nederland BV

Gaat u binnenkort verhuizen naar een ander land binnen Europa? Verhuis Centrale Nederland weet als geen ander wat er bij een dergelijke stap komt kijken. Ook al zijn de afstanden relatief gezien kort, toch is het een hele stap wanneer u besluit te verhuizen naar bijvoorbeeld; Duitsland, Oostenrijk, Spanje of Italië. Omdat Verhuis Centrale Nederland met ieder Europees land bekend is, krijgt u altijd en overal de kwaliteit en service die u van ons mag verwachten als u gaat verhuizen binnen Europa: al uw spullen worden veilig en op de overeengekomen tijd op de plaats van uw bestemming afgeleverd. Vanuit Nederland, maar ook wanneer u verhuist van bijvoorbeeld Londen naar Parijs, kiest u met Verhuis Centrale Nederland voor een zorgeloze verhuizing!

U kunt bij Verhuis Centrale Nederland ook gebruik maken van een combinatietransport. Dit betekent dat meerdere inboedels tegelijk worden vervoerd, waardoor de kosten voor u laag blijven. Wel zo prettig! Meerdere malen per maand vertrekt Verhuis Centrale Nederland naar andere Europese landen, met altijd, indien nodig, een betrouwbare partner ter plaatse om de verhuizing voor u goed af te handelen. Tijdens een voorbereidend gesprek vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.

Zorgeloos verhuizen binnen Europa

Verhuist u niet van Nederland naar het buitenland, maar bijvoorbeeld van Frankrijk naar Italië? Ook deze verhuizing regelt Verhuis Centrale Nederland voor u. Ons team verzorgt wekelijks diverse verhuizingen binnen Europa. De kans is groot dat u langer dan 6 maanden in Europa verblijft, hierdoor is het noodzakelijk dat u een verblijfsvergunning aanvraagt. Bent u zelfstandig ondernemer? De regels en voorwaarden voor zelfstandig ondernemers verschillen per land. We adviseren u graag over de mogelijkheden! Een verhuizing binnen Europa is voor Verhuis Centrale Nederland een zorgeloze zaak.

Aan de slag binnen Europa

Landgrenzen zijn verdwenen en afspraken binnen EU lidstaten zijn gemaakt, waardoor verhuizen binnen Europa niet meer zo gecompliceerd is als voorheen. Er is tegenwoordig sprake van vrijhandel van goederenvervoer, waardoor uw inboedel zonder inklaringskosten verhuisd kan worden. Ook op werkgebied is het een stuk eenvoudiger geworden om aan de slag te gaan in Europa. Verhuis Centrale Nederland en onze professionele partners helpen u graag met de juiste documenten, het zoeken van een geschikt woonhuis en een goede school voor uw kinderen, zodat u snel aan de slag kunt in Europa.