Projectverhuizingen

Heeft u een groot of zwaar object dat u wilt verplaatsen of verhuizen? Bijvoorbeeld een kluis, een kunstwerk, een beeld, een speciale machine of speciale ict verhuizingen? Wij maken van een project verhuizen een professionele uitdaging. Van kleine projecten tot hele grote objecten. Verhuis Centrale Nederland heeft afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met soortgelijke projectverhuizingen en zoekt graag voor u naar een passende oplossing.

Goede voorbereidingen

Onze expertise is het voorbereiden van het transport van speciale objecten. Een goede voorbereiding van het hele traject is essentieel voor een efficiënte en succesvolle verhuizing. Met onze ervaring in verhuisprojecten bij bedrijven en instellingen, scholen en overheid hebben wij nagenoeg alles al eens gezien en gedaan. Of het nu om een interne verhuizing gaat of u bij wijze van spreken een object wilt verhuizen naar Zwitserland. Dit betekent dat er wij vrijwel alle zakelijke verhuizingen aandurven.

Goede verhuismaterialen van groot belang

De juiste verhuismaterialen zijn bij projectverhuizingen van groot belang. Uw project moet tijdens het transport goed beschermd zijn. Voorafgaand aan het transport van uw project komt een accountmanager van Verhuis Centrale Nederland bij u langs om te beoordelen wat er precies moet worden gedaan voor de verhuizing en wat er allemaal nodig is. Dit gaat uiteraard in goed overleg met u, zodat u de regie houdt. Verhuis Centrale Nederland beschikt over hoge kwaliteit verhuismaterialen die regelmatig worden gecheckt en zo nodig worden vervangen om een succesvolle verhuizing te kunnen garanderen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

  • Persoonlijke accountmanager
  • Professionele service
  • Flexibel inzetbaar
Offerte aanvragen

Projectverhuizingen door het hele land

Als u uw project van Amsterdam naar Utrecht wilt laten verhuizen is dat voor ons geen enkel probleem. Waar uw spullen ook heen moeten worden getransporteerd, wij brengen het graag met grote zorg naar de nieuwe plaats van bestemming. Wij voeren dagelijks heel wat verschillende typen bedrijfsverhuizingen uit binnen de verschillende steden en plaatsen in Nederland. Ook verhuizingen buiten Nederland behoren tot de mogelijkheden. Zo kunt u ook met een gerust hart uw internationale verhuizing aan ons toevertrouwen.

Kosten projectverhuizing

De kosten voor een projectverhuizing zijn afhankelijk van verschillende factoren:

  • De hoeveelheid inboedel die moet worden verhuisd
  • De afstand tussen beide locaties
  • De inzet van ander materieel, zoals een hijskraan of verhuislift
  • Het aantal verhuizers wat moet worden ingezet
  • De totale duur van de verhuizing

 

U kunt besparen door bijvoorbeeld het demonteren en inpakken zelf te doen. Ook het verplaatsen van de inboedel naar de verhuiswagen kan met eigen mensen worden gedaan, hierdoor kunt u besparen op de inzet van extra verhuizers. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw projectverhuizing met ons door te spreken, of vraag een vrijblijvende offerte aan via ons online aanvraagformulier.

Wij hebben alle benodigdheden voor een succesvolle projectverhuizing in huis en zullen u in het voortraject ondersteunen met voorbereiding of wanneer gewenst deze geheel bij u uit handen nemen!