Over ons

Wij zijn een professioneel verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in verhuizen binnen Nederland en verhuizen binnen Europa.

Wij onderscheiden ons op de volgende gebieden:

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding.
  • Vaste prijs, geen nacalculatie.
  • Aantoonbare referenties.
  • Geen eigen risico in geval van schade.
  • Alleen ervaren verhuizers.
  • Persoonlijk contact.

 

Binnen ons verhuisbedrijf leveren wij meerder diensten. Denk hierbij aan; (de)montage werkzaamheden, inpak/uitpak service, inzetten kanaallift/verhuislift en opslag mogelijkheden.

Verhuizer

Wij verkopen via onze dochteronderneming (een webshop met WebwinkelKeur; goedkoopverhuismateriaal.nl) al het verhuismateriaal dat u nodig heeft voor uw verhuizing. Dit zijn o.a. verhuisdozen, boekendozen, kledingdozen, vloeipapier enĀ noppenfolie.

Alle werkzaamheden die wij verrichten worden door goed opgeleide en ervaren mensen uitgevoerd. Bovendien zijn alle werkzaamheden verzekerd. Dit door middel van een aansprakelijkheidsverzekering en een transportverzekering, beide ZONDER eigen risico.

Historie van het bedrijf

De oprichter van het bedrijf is sinds 2005 actief als zelfstandig ondernemer. In deze periode heeft hij veel ervaring opgedaan op diverse gebieden. Met name op het gebied van transport en logistiek.

Wij zijn begonnen als een transportbedrijf dat zich bezig hield met transporten, koeriersdiensten, meubelmontage en bezorgen. Door de stijgende vraag vanuit de klant (om van een antieke kast tot een complete inboedels te verhuizen) hebben wij ons jaren geleden gespecialiseerd in verhuizen en alles wat daar bij hoort. Eerst alleen binnen de Nederlandse grenzen en later hebben we dit uitgebreid met een afdeling die verhuist binnen Europa.

Bent u op zoek naar een snelle, correcte en professionele partij, zoek dan niet verder en neem contact op met Verhuis Centrale Nederland BV.

Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 085-3019937.