Kantoorverhuizingen

Verhuis Centrale Nederland ondersteunt als professioneel verhuisbedrijf al sinds jaren zakelijke klanten met verhuizingen van kantoren. Wij hebben al vele zakelijke verhuizingen naar volle tevredenheid uitgevoerd. Wilt u binnenkort uw kantoor verhuizen? Verhuis Centrale Nederland helpt u graag verder om de verhuizing van uw kantoor tot een succes te maken.

Goede planning

Om de verhuizing van uw kantoor optimaal te laten verlopen, is een goede voorbereiding van groot belang. Het is belangrijk dat uw werknemers tijdig op de hoogte brengt van de aankomende verhuizing van het kantoor, zodat zij zich erop kunnen voorbereiden. Als u werkt met een realistische, strakke planning, kan uw kantoorverhuizing tot tevredenheid worden volbracht. Plan niet te krap, want dit levert  onnodige stress op en dat komt de verhuizing niet ten goede. Daarnaast is het verstandig de werknemers instructies mee te geven voor het inpakken van hun werkplek.

Interne verhuizing

Interne kantoorverhuizingen worden vaak door de werknemers zelf gedaan, maar ook hierbij  kunnen wij u volledig ondersteunen. Bij een interne verhuizing zorgen wij ervoor dat er zo min mogelijk werktijd verloren gaat en dat uw werknemers optimaal hun werk kunnen blijven leveren. Wij kunnen het hele proces uit handen nemen en met onze jarenlange ervaring zorgen voor een vlekkeloze interne verhuizing.

kantoorverhuizing

Verhuisdozen goed labelen

Als iedere werknemer zijn eigen kantoorspullen van zijn werkplek in gaat pakken in verhuisdozen, geef dan duidelijk van tevoren aan hoe de verhuisdozen duidelijk gelabeld moeten worden. Als iedere doos gelabeld is aan de hand van een kleur, cijfer en/of letter, kunnen de verhuizers in één oogopslag zien wat de bestemming is van die doos. Goed labelen van verhuisdozen, kan veel tijd schelen tijdens de verhuizing van uw kantoor. Het zorgt ervoor dat een verhuisdoos gelijk naar de juiste verdieping en de juiste ruimte kan worden gebracht, zonder dat de doos tussendoor hoeft te worden geopend en onnodig meerdere keren hoeft te worden verplaatst.

Persoonlijke accountmanager

Als u een groot kantoor met veel werkplekken wilt verhuizen, is het handig om gebruik te maken van een accountmanager van Verhuis Centrale Nederland. Onze accountmanagers hebben jarenlange ervaring met het verhuizingen van kantoren en kunnen u adviseren bij een goede voorbereiding en planning. De accountmanager zal, indien gewenst, een bezoek brengen aan uw huidige bedrijf en vervolgens aan het nieuwe pand. Zo kan hij een goede inschatting maken van de hoeveelheid te verhuizen spullen en een goede planning van de verhuizing maken.

Kantoor verhuizen zonder stress

Kantoor verhuizen zonder stress

Bij een verhuizing komt soms een hoop stress kijken. Onze accountmanagers helpen u graag om de stress niveaus zo laag mogelijk te houden door samen met u een goede planning te maken. Uiteindelijk zullen zij ervoor zorgen dat tijdens de verhuizing van uw kantoor alles op rolletjes verloopt. Het is uw keuze hoeveel u uitbesteedt aan de professionele verhuizer. U kunt alleen de verhuiswagen en verhuislift verhuislift laten komen en zelf helpen met het sjouwwerk, maar het is ook mogelijk de gehele verhuizing uit handen te geven. Via Verhuis Centrale Nederland kunt u met een gerust hart uw kantoorverhuizing laten uitvoeren, zonder al te veel stress.

Vrijblijvend offerte aanvragen

  • Persoonlijke accountmanager
  • Professionele service
  • Flexibel inzetbaar
Offerte aanvragen

Flexibele dienstverlening

Bij Verhuis Centrale Nederland kunt u altijd 24 uur per dag terecht voor uw verhuizing. Wij snappen als geen ander dat de verhuizing van een kantoor doordeweeks, veel oponthoud van de werkzaamheden geeft. Bij Verhuis Centrale Nederland raden wij dan ook aan om uw verhuizing te laten uitvoeren buiten kantooruren. Via ons verhuisbedrijf kan dit dus ook in de weekenden of avonduren. Zo hoeft uw bedrijf de werkzaamheden zo min mogelijk stil te leggen.

Wat kost een kantoorverhuizing?

De kosten voor het verhuizen van een kantoor zijn volledig afhankelijk van de grootte van uw kantoor en de afstand tussen beide locaties. Daarnaast is de hoogte van de kosten ook afhankelijk van de volgende factoren:

  • Gebruik van verhuiswagen
  • Gebruik van verhuislift
  • Volledige verhuizing uitbesteden aan professioneel verhuisbedrijf
  • Gedeeltelijk uit handen geven van de kantoorverhuizing
  • Inzetten van accountmanager

Bent u benieuwd naar wat uw kantoorverhuizing kost? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Naast kantoorverhuizingen biedt Verhuis Centrale Nederland ook nog andere bedrijfsverhuizingen. Bekijk onze mogelijkheden.