Kanaallift/verhuisliften

Verhuis Centrale Nederland verhuurt een breed scala aan verhuisliften tegen de scherpste prijzen. Oude panden en de hoogbouw maken verhuizingen soms wel net wat zwaarder en ingewikkelder. Het ontbreken van een lift, eindeloze trappenhuizen en smalle deuropeningen kunnen er voor zorgen dat het verhuizen van grote meubels en goederen simpelweg niet mogelijk is.

Verhuislift huren voor grote, onhandige of zware objecten

Wilt u een piano, koelkast of wasmachine de woning in of uit krijgen? Dit is geen makkelijk klusje, soms biedt het huren van een verhuislift een goede oplossing. Dit bespaart u van onnodig gesjouw, stress en mogelijke schade aan deze kostbare spullen. Het huren van een verhuislift kan dan echt een uitkomst bieden, zo kunnen grote spullen gemakkelijk, schadeloos en veilig de woning in- of uitkomen. Dit zorgt ervoor dat de verhuizing soepeler en efficiƫnter verloopt, en dat is toch iets wat we allemaal graag willen tijdens het altijd al hectische verhuizen? Door gebruik te maken van een verhuislift komt u niet voor onaangename verrassingen te staan en bent u verzekerd dat uw hele inboedel verhuisd kan worden. Of u nou binnen regio Amsterdam verhuist of naar een andere stad zoals Den Haag, Rotterdam, of Utrecht, Verhuis Centrale Nederland staat door het gehele land voor u klaar.

Goedkoop en met professionele bediening!

Bij Verhuis Centrale Nederland kunt u verhuisliften huren die tot de 9e verdieping gaan met een capaciteit van tot 400 kg. Een verhuislift huren is geen dagelijkse kost voor u, daarom is het van belang om gebruik te maken van de expertise van deskundige verhuizers. Bij Verhuis Centrale Nederland worden de verhuisliften bediend door ervaren personeel, zo bent u verzekerd van een vlekkeloos en veilige liftservice. Het ervaren personeel helpt u met de voorbereidingen en het voorkomen van lastige situaties. U kunt de verhuislift 7 dagen per week huren, wanneer het u maar uitkomt. Heeft u met spoed een verhuislift nodig? Dit is geen probleem, Verhuis Centrale Nederland staat voor u klaar. Wel moet er rekening gehouden worden met de volgende zaken bij het huren van een verhuislift: parkeergelegenheid, eventuele ontheffingen en weersvoorspellingen. Wanneer het weer zeer slecht is, kan het gebruiken van een verhuislift gevaarlijk zijn en wordt de klus verzet. Meet van te voren wel de raamkozijnen op, zo weet u zeker dat de spullen door het raam vervoerd kunnen worden.

Offerte aanvragen