Inpak/uitpak service

Tijdens de drukke verhuisperiode kunt u de tijd heel goed gebruiken. Daarom bieden wij onze inpak/uitpak service aan. Met deze inpak/uitpak service worden u goederen met de grootste zorg verpakt door de ervaren verhuizers van Verhuis Centrale Nederland. Wij helpen u met het op rustige wijze inpakken van de stevige verhuisdozen maar ook met het uitpakken, indien gewenst.

Inpak/uitpak service

Veel mensen pakken de verhuisdozen zelf in. Het inpakken bestaat uit het vullen van de verhuisdozen met alle losse spullen die aanwezig zijn in kasten en het huis. Het inpakken kost erg veel tijd, waardoor u dagen en soms weken van tevoren tussen de verhuisdozen moet leven. De inpak werkzaamheden kunnen door onze ervaren verhuizers vaak binnen een dag worden uitgevoerd. Goed inpakken vereist inzicht, snelheid en kwaliteit. Wij kunnen u hierin ontzorgen.

Professionele materialen

Tijdens het inpakken met de verhuizing maken wij gebruik van professionele materialen. De verhuismaterialen die wij gebruiken zijn; Stevige verhuisdozen, barrels, schilderijboxen, TV hoezen, matras hoezen, garderobeboxen en uiteraard onze verpakkingsmaterialen pakpapier en noppenfolie.

Voordelen inpak/uitpak service; 

  • Het bespaart u veel tijd en energie
  • Het inpakken wordt gedaan door onze ervaren verhuizers
  • Uw huis blijft intact en bewoonbaar tot de dag van de verhuizing.
  • De goederen zijn verzekerd.

 Verhuizing buiten de Europese Unie

Kleinere spullen, zoals serviezen, glaswerk, boeken, schilderijen, lampen en hangende kleding kunt u het beste door onze professionals in laten pakken. Uw kostbare zaken worden met extra aandacht verpakt. Zo kan uw inboedel met een veilig gevoel worden geladen in de verhuiswagen. Ook uw hangende kleding vervoeren wij met speciale, afsluitbare garderobeboxen. Zo is de kleding bescherm tegen vuil en weersinvloeden.

Bij een verhuizing buiten de Europese Unie moet u uw inboedel verplicht door Verhuis Centrale Nederland laten inpakken. Bij verhuizingen naar bestemmingen binnen de Europese Unie is dit niet verplicht, echter raden wij dit wel altijd aan! Als wij alles inpakken is uw gehele inboedel verzekerd. Wanneer u zelf gaat inpakken, zijn de door u ingepakte goederen niet verzekerd. 

U kunt kiezen voor de volledige inpak/uitpak service van Verhuis Centrale Nederland maar ook kunt u alleen de breekbare spullen door ons laten inpakken.

Uw eigen contactpersoon kan tijdens een persoonlijk bezoek, advies geven of bepaalde goederen speciaal moeten worden ingepakt.