Bedrijfsverhuizingen

Vlekkeloze verhuizingen

Verhuis Centrale Nederland  verhuist wekelijks kantoren en bedrijven. Bij een zakelijke verhuizing zijn een strakke planning en vlekkeloze uitvoering nog belangrijker dan bij particuliere verhuizingen. U wilt immers dat de verhuizing zo snel en vakkundig mogelijk wordt uitgevoerd. Verhuis Centrale Nederland verzorgt vlekkeloze verhuizingen met een betrouwbare planning en zorgvuldig personeel. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor uw bedrijfsverhuizing? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Verhuis Centrale Nederland!

Persoonlijke accountmanager

Bij een zakelijke verhuizing is het belangrijk dat er specifiek gekeken wordt naar de wensen van de opdrachtgever. Onze persoonlijke  accountmanager ondersteunt u persoonlijk en vakkundig bij het voorbereiden van uw complete bedrijfsverhuizing. Voor de verhuizing kijken wij samen met u wat uw bedrijf en personeel nodig heeft bij de verhuizing. Denk aan inpakmaterialen, ervaren technici die uw elektronische apparatuur met de juiste zorg behandelen en vakkundige verhuizers die samen met u de nieuwe bedrijfsruimte inrichten, de meubels verplaatsen en monteren.

Uw complete bedrijfsverhuizing verzorgd

Verhuis Centrale Nederland heeft ruime ervaring met verhuizingen van bedrijven en kantoren naar nieuwe locaties. We verhuizen volledige kantoren inclusief werkplekken, archiefkasten en apparatuur, maar zijn we ook in staat om productieruimtes met zwaardere apparatuur vakkundig te verhuizen. Dankzij onze professionele verhuizers en geëigende hulpmiddelen kunnen we uw bedrijfsverhuizing, ook bij een interne verhuizing, volledig uit handen nemen.

Ook een ontruiming behoort tot onze dienstverlening. Ontruimingen bieden wij zowel voor de private als voor de zakelijke markt aan. Wilt u bijvoorbeeld een gedeelte van uw inboedel niet meeverhuizen, dan kunnen wij dit voor u ontruimen en afvoeren.

Een verhuizing met strakke planning

Bij een bedrijfsverhuizing is het belangrijk dat de verhuizing volgens een strakke planning wordt uitgevoerd. Klanten moeten worden ingelicht en ook leveranciers moeten op de hoogte zijn van de verhuizing van uw bedrijf. Bovendien is het belangrijk dat uw medewerkers zo kort mogelijk zonder werk zitten. Daarom is het belangrijk dat alle werkplekken zo snel mogelijk operationeel zijn. Verhuis Centrale Nederland heeft veel ervaring met bedrijfsverhuizingen en kan planningen maken die realistisch zijn, maar bovendien ook snel uitgevoerd kunnen worden. Zo weet u exact waar u aan toe bent en gaat er zo min mogelijk tijd verloren met de verhuizing. Uw medewerkers kunnen dan weer snel aan de slag en de klanten kunnen worden verder geholpen.

Verhuismaterialen

Verhuis Centrale Nederland is een professioneel verhuisbedrijf met gedreven medewerkers moderne hulpmiddelen en professioneel  materiaal. Denk hierbij onder andere aan verhuiswagens en verhuisliften, maar ook aan beschermingsmateriaal, verhuisdozen, steekwagens en andere benodigdheden om uw verhuizing in goede banen te leiden.

Persoonlijke service

Verhuis Centrale Nederland is een onderneming die bestaat uit allround verhuizers die minimaal 10 jaar ervaring hebben in de verhuisbranche. Onze verhuizers werken in vaste teams werken en zijn goed op elkaar ingespeeld en uw accountmanager is opgeleid om uw verhuizing tot in detail te begeleiden.

Tijdelijke opslagruimte

Gaat u verhuizen naar een nieuw kantoor waar u niet alle oude kantoormeubelen mee naartoe wilt nemen? Dan kunt u deze meubelen tijdelijk opslaan in onze opslag zodat u in de tussentijd een definitieve oplossing kunt vinden voor het overtallige kantoormeubilair. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden om bij uw zakelijke verhuizing tijdelijke opslag te regelen.

Bedrijfsverhuizing

Vrijblijvend offerte aanvragen

  • Persoonlijke accountmanager
  • Professionele service
  • Flexibel inzetbaar
Offerte aanvragen

Landelijke dekking

Verhuis Centrale Nederland is als professioneel verhuisbedrijf actief in heel Nederland. Zo kunnen we u verhuizen van Utrecht naar Amsterdam, maar staan we ook voor u klaar wanneer u van het noorden van het land wilt verhuizen naar de Randstad. De kosten van een zakelijke verhuizing zijn vanzelfsprekend lager wanneer de afstand tussen beide locaties beperkt is, maar wij kunnen als goedkoop verhuisbedrijf praktisch altijd een aantrekkelijke prijs overleggen bij zakelijke verhuizingen. Bent u benieuwd naar de kosten van uw bedrijfsverhuizing? Neem dan vrijblijvend contact op via 085-3019937 of vul het aanvraagformulier in waarmee u de kosten van de verhuizing kunt berekenen. Na het invullen van het formulier krijgt u direct een indicatie van de verhuiskosten. Dezelfde dag ontvangt u vervolgens een vrijblijvende offerte op maat voor de bedrijfsverhuizing.